Annons
Annons


Tips på hur man kan dekorera kakor

Med lite kristyr förvandlar man en tråkig kaka till något riktigt sött.


brush-embroidery-teknik-kaka

Brush embroidery heter tekniken. Man använder sig av kristyr, lite vatten och en pensel. Såhär snyggt kan det se ut på kakor som theflourco gjort.

brush-embroidery-teknik-kaka-3

Mördegskakorna ser så mycket sötare ut när man använder sig av brush embroidery, som icing_by_aya användt.

Annons

brush-embroidery-teknik-kaka-2

Man kan använda tekniken på tårtor också, som jfcakegram har gjort.

brush-embroidery-teknik-kaka-1

Kakor ska inte bara vara goda utan se söta ut också, tycker jag. Krustofer har dekorerat sina kakor superfint med brush embroidery tekniken.

Här är en liten film på hur man använder tekniken på mördegskakor. Den ska jag iallafall spana in nu när jag ska testa tekniken i helgen.

Något som ser himla fantastiskt sött ut på mördegskakor är när man använder sig av en teknik som heter brush embroidery. Jag har aldrig själv användt den tekniken men tänkte att i helgen så bakar jag mördegskakor och testar den söta trenden. Om jag förstått det rätt är det att man dekorerar sina kakor med kristyr och sedan med lite hjälp av en pensel, som man doppar i lite vatten, penslar man på kristyren och får ett speciellt mönster. Ser inte ut att vara hur svårt som helst att göra det, men när man ska göra något själv brukar det ju inte vara så lätt i början, ha ha. Men man lär sig ju mer man testar något, så det blir nog bra det med. Bra att utmana sig själv, övning ger ju färdighet. Ser så sött ut och är en riktig show stopper, tycker jag [wc_fa icon=”heart” margin_left=”” margin_right=””][/wc_fa]

   Läs mer om
Kommentera


Annons

Annons

Laddar