Annons
Annons


#TBT till Hela Sverige Bakar 2015

Blev stjärnbagare två gånger!


helasverigebakar-madeleine-appelgren-allers

Känslan att man blev stjärnbagare – kändes jättekonstigt!

helasverigebakar-madeleine-appelgren-allers-01

Koncentration på helspänn.

helasverigebakar-madeleine-appelgren-allers-02

Efter ett tag glömde man bort att det var kameror överallt!

helasverigebakar-madeleine-appelgren-allers-07

Mina vaniljsnurror gjorde succé och jag blev stjärnbagare.

Annons

helasverigebakar-madeleine-appelgren-allers-03

Birgitta Rasmussen inspekterar.

helasverigebakar-madeleine-appelgren-allers-04

Tänk att jag var med i Hela Sverige Bakar – vilken upplevelse! Att jag dessutom blev stjärnbagare två gånger är inte dåligt det heller. Det var verkligen superkul, jag lärde mig en massor och träffade helt underbara människor. Jag gillar ju utmaningar och klarade av det med bravur, tycker jag. Blev semifinalist och var med i nio av tio program, så långt – kom jag! Hmm fast vunnit det skulle jag ha gjort 😉 Det var en hård konkurrens och alla var superduktiga! Nästa gång….då vinner jag 😉 [wc_fa icon=”heart” margin_left=”” margin_right=””][/wc_fa]

Klicka på länken så kommer man till receptet på vaniljsnurror som blev en stor hit och på grund av dem blev jag stjärnbagare.

   Läs mer om
Kommentera


Annons

Annons

Laddar