Annons
Annons


Såhär fixar du enklast bakplåtspappret till kakformen

Enkelt och bra knep!


tips-bakform

Enkelt tips hur man lättast gör med bakplåtspappret som ska ligga i botten av kakformen.

tips-bakform-1

Lägg bakplåtspappret över bakforms-bottnen.

tips-bakform-2

Tryck och rita lätt av området inom bottnen.

tips-bakform-3

Klipp ut.

tips-bakform-4

Smöra och mjöla bakformen och lägg bakplåtspappret i botten.

Annons

Jag lägger alltid ett bakplåtspapper i botten på mina bakformar. På så sätt är jag hundra procent säker på att kakan inte fastnar i formen. Kan vara lite knepigt att klippa till bakplåtspappret. Här tipsar jag hur man smidigast och enklast får till det! [wc_fa icon=”heart” margin_left=”” margin_right=””][/wc_fa]

Såhär gör jag:

1. Lägg bakplåtspappret över bakforms-bottnen.
2. Tryck och rita lätt av området inom bottnen.
3. Klipp ut.
4. Smöra och mjöla bakformen och lägg bakplåtspappret i botten.

   Läs mer om
Kommentera


Annons

Annons

Laddar