Annons
Annons


Månadens bok: Gröna bakboken

En bakbok där man tar tillvara på alla ingredienser som kan bli över.


grona-bak-boken-recept-baka

My delar med sig av sina godaste recept på bakverk med råvaran i fokus.

grona-bak-boken-recept-baka-5

Träffade My när jag medverkade i Hela Sverige Bakar 2015.

grona-bak-boken-recept-baka-6

Fullt fokus under min medverkan i Hela Sverige Bakar 2015.

grona-bak-boken-recept-baka-4

I boken finns allt från chokladbriochebabka…

Annons

grona-bak-boken-recept-baka-3

…till små munsbitar.

grona-bak-boken-recept-baka-2

De här apelsincupcakes har jag smakat och de är riktigt saftiga.

grona-bak-boken-recept-baka-1

Även scones-recept finner man i boken.

Under min medverkan i Hela Sverige Bakar 2015, där jag blev semifinalist, träffade jag härliga My. Nu har hon gett ut en bakbok där hon fokuserar på att återanvända eventuella ingredienser som blir över när man bakar. Till exempel, vad kan man baka om det blir äggvitor över? Boken har en härlig blandning av recept med allt från scones till glass [wc_fa icon=”heart” margin_left=”” margin_right=””][/wc_fa]

Ps. tycker det är på tiden att jag också ger ut en bok 😉

 

   Läs mer om
Kommentera


Annons

Annons

Laddar