Annons
Annons


Madde tipsar: få perfekt platt knäckebröd

Enda du behöver är en kavel.


kavel

Med bara en kavel blir ditt knäckebröd såhär perfekt platt.

kavel-1

Lägg ett bakplåtspapper över smeten.

kavel-2

Såhär fint kan det se ut när man kavlat knäckebrödet platt.

Mitt bästa tips till att få ett perfekt platt knäckebröd är att använda en kavel.

Annons

Bakar man knäckebröd så kanske man bara plattar ut ”degen” med handen men det blir lite bubbligt och det gillar inte jag. Så vad gör jag då? Jo, jag använder två bakplåtspapper och en kavel. Det vill säga att jag lägger bakplåtspapper på plåten, fördelar knäckebrödssmeten över papperet och sedan lägger jag ett bakplåtspapper över. Sedan kavlar jag på bakplåtspapperet. Ta bort det översta bakplåtspapperet och in med allt i ugnen och vips så kommer det ut platt, hur bra tips som helst, tycker jag [wc_fa icon=”heart” margin_left=”” margin_right=””][/wc_fa]

   Läs mer om
Kommentera


Annons

Annons

Laddar