Annons
Annons


Kolla in i mitt kylskåp

Svårt att få plats med allt!


tarta-baka-4

Ibland kan det vara knepigt att få plats i kylskåpet med alla tårtor man bakar.

tarta-baka-1

Tårtorna väntar på den sista dekorationen.

tarta-baka-5

Gäller att ha mycket plats över så mina bakverk får plats.

tarta-baka-2

Spacklar mina tårtor minst två gånger med marängsmörkräm så de blir riktigt fina.

Annons

tarta-baka-7

Några tårtor som är färdiga!

 

tarta-baka-6

När jag bakar så gör jag samtidigt fyllningar och dekorationer, och ja, de tar också plats.

Inte alltid lätt att alla bakverk och tårtor får plats i mitt kylskåp. Först ska bottnar svalna efter gräddning och då får de stå i kylskåpet. Medans de svalnar passar jag på att göra fyllningar och dekorationer. Det kan bli riktigt knepigt att allt får plats. Ibland önskar jag verkligen att jag hade ett större kylskåp eller ja ett till, där jag har plats för alla bakverk. Det hade vårt något!

Vill ni följa mig lite mer ”bakom kulisserna” så kolla in mitt instagram. miss_cakepop, heter jag! Där lägger jag upp allt från färdiga bakverk till hur det ser ut i köket när jag bakar [wc_fa icon=”heart” margin_left=”” margin_right=””][/wc_fa]

   Läs mer om
Kommentera


Annons

Annons

Laddar