Annons
Annons


Tårt-inspiration

Brittiska tårtkonditorn Peggy Porschen kan baka tårtor.


Jag har alltid varit intresserad av bakning och började min bakresa när jag var liten genom att baka muffins muffins och sälja de på stranden i Båstad för att få lite fickpengar, när det var sommarlov.

Annons

Min största inspirationskälla är ju självklart min farmor som bakade en massa godsaker. Kommer ihåg att hennes kakfat var det bästa som fanns och något jag såg framemot att få äta när man åkte upp till Stockholm. Många av mina recept kommer också från farmor som jag nu har ”förbättrat” eller moderniserat kanske jag skulle säga. Hmm, eller lagt till en tvist, så att det blir precis som jag vill ha receptet. En annan person som inspirerar mig till att baka tårtor är engelska tårtexperten Peggy Porschen som bakar så snygga tårtor, har ett eget konditori och en  tårtskola där man kan lära sig att dekorera bakverk [wc_fa icon=”heart” margin_left=”” margin_right=””][/wc_fa]

   Läs mer om
Kommentera


Annons

Annons

Laddar