Annons
Annons


Inspiration till tårtbak

Viktigast för mig är att dekorera bakverken snyggt.


tarta-recept-brollop

Så vackra tårtor – en inspiration när jag själv dekorerar mina tårtor.

tarta-brollop-01

Peggy Porschen har skrivit många böcker. Den här om cupcakes ger bra tips på olika goda frostings till toppingen!

Min största inspirationskälla är ju självklart min farmor som bakade en massa godsaker. Kommer ihåg att hennes kakfat var det bästa som fanns och något jag såg framemot att få äta när man åkte upp till Stockholm. Många av mina recept kommer också från farmor som jag nu har ”förbättrat” eller moderniserat kanske jag skulle säga. Hmm, eller lagt till en tvist, så att det blir precis som jag vill ha receptet. En annan person som inspirerar mig till att baka tårtor är engelska tårtexperten Peggy Porschen som bakar så snygga tårtor, har ett eget konditori och en  tårtskola där man kan lära sig att dekorera tårtor och bakverk. Tycker verkligen om att tårtorna är pastelliga och att man lägger extra krut på att dekorera bakverken. Det är ju också det första man ser innan man skär i tårtan. En dag ska jag också ha mitt egna tårtcafé och det ska vara  fab! [wc_fa icon=”heart” margin_left=”” margin_right=””][/wc_fa]

Annons

Foto: Peggy Porschen

   Läs mer om
Kommentera


Annons

Annons

Laddar