Annons
Annons


Hello Kitty tårtor

Sockersöta inspirationstårtor.


Jag gillar att titta runt på sociala medier, och köpa nya böcker för att få inspiration och lite tips till min bakning.

Nästa gång jag bakar en tårta ska jag försöka spritsa mina tårtor som lulukayla så fantasifullt får till det. Jag tycker bakverken ser söta ut och det är ju helt fantastiskt hur man med olika sprits-tekniker kan förvandla en tårta till en Hello Kitty tårta. Däremot hur hon använder marsipan och gör marsipan-figurer, känns väldigt avancerande, men testa kan man ju alltid. Det är bara att försöka få till det som den här konditorn gör det, men ju mer man övar desto bättre kommer det att gå. Så någon gång kommer jag också att få till såhär söta tårtor [wc_fa icon=”heart” margin_left=”” margin_right=””][/wc_fa]

Annons
   Läs mer om
Kommentera


Annons

Annons

Laddar