Annons
Annons


Hela Sverige Bakar recept/ del 2

Baka recepten som jag blev stjärnbagare på!


18-HSB-recept-madeleine-appelgren-allers

Vaniljsnurrorna fick topp betyg i programmet och de är verkligen to die for!!!

9-HSB-recept-madeleine-appelgren-allers1. Maddes chokladtårta deluxe.

10-HSB-recept-madeleine-appelgren-allers

2. Rosa hallonbakelser.

11-HSB-recept-madeleine-appelgren-allers

3. Eric´s citronpajer.

13-HSB-recept-madeleine-appelgren-allers

4. Apelsingifflar med cointreau och lakrits.

12-HSB-recept-madeleine-appelgren-allers

5. Bullar med nutella.

Annons

14-HSB-recept-madeleine-appelgren-allers

6. Vaniljbullar.

15-HSB-recept-madeleine-appelgren-allers

7. Hasselnötsbiskvier.

16-HSB-recept-madeleine-appelgren-allers

8. Farmors fromagetårta.

17-HSB-recept-madeleine-appelgren-allers

9. Mjukpepparkakebakelse.

Jag kan inte fatta att det var förra året jag var med i Hela Sverige Bakar, tiden går så himla fort. Det var en superrolig upplevelse och bakning har blivit en stor del av mitt liv nu. Det vill säga en ännu större del än vad det var innan. Jag har alltid gillat att baka för det är så kreativt och älskar att ”piffa till”, ja göra den sista finishen när man bakat något riktigt smarrigt.
Här delar jag med mig av recepten från de sista fyra avsnitten som gick förra året. Jag blev stjärnbagare hela två gånger och det var med min chokladtårta deluxe och med sötebröden. Jag tycker att när man bakar bullar så ska man inte krångla till det för mycket med för många smaker och att ha ett riktigt bra grundrecept på vetedeg är a och o! Mina sötebröd var apelsingifflar med cointreau och lakrits, vaniljbullsnurror och släta bullar fyllda med nutella [wc_fa icon=”heart” margin_left=”” margin_right=””][/wc_fa]

Vill man baka mina recept, så klicka på länken så kommer man till recepten:

1. Maddes chokladtårta deluxe.
2. Rosa hallonbakelser.
3. Eric´s citronpajer.
4. Apelsingifflar med cointreau och lakrits.
5. Bullar med nutella.
6. Vaniljbullar.
7. Hasselnötsbiskvier.
8. Farmors fromagetårta.
9. Mjukpepparkake bakelse.

   Läs mer om
Kommentera


Annons

Annons

Laddar