Annons
Annons


Hela Sverige Bakar

2015 var jag med i bakprogrammet och blev semifinalist!


hela-sverige-bakar

Nu drar nya säsongen igång av Hela Sverige Bakar. Tänk att jag blev semifinalist 2015.

hela-sverige-bakar-1

Här är hela gänget på väg till ”inspelningstältet”.

hela-sverige-bakar-2

En del av köket, där man kunde använda allt möjligt från färska bär till tårtfat.

Annons

hela-sverige-bakar-3

Ja, det var minst sagt stressigt ibland, och man hade inte koll på allt.

hela-sverige-bakar-4

Bakom kulisserna!

hela-sverige-bakar-5

Första gången jag bakade en princesstårta och gjorde figurer av sockerpasta. Det gick hur bra som helst, om jag får säga det själv.

hela-sverige-bakar-6

Även att temperera choklad och göra praliner var första gången, men gick galant!

hela-sverige-bakar-7

Inspelning på g!

hela-sverige-bakar-8

Mina sommarbakelser fick beröm, klicka på länken för recept.

hela-sverige-bakar-9

Hela två gånger blev jag stjärnbagare, eller ja stjärnbagerska!

hela-sverige-bakar-10

Eric´s citronpajer (namnet är efter min lillebror som brukar baka citronpaj), fick ett toppenbetyg i Hela Sverige Bakar.

Ja nu börjar den nya säsongen av Hela Sverige Bakar. Nu på tisdag den 27 september klockan 20.00 på Tv4 drar det igång. Jag kommer sitta fastklistrad framför tv´n och följa alla nya spännande och duktiga hemmabagare i rutan. Känns lite extra kul att titta det här året när man vet hur det går till bakom kulisserna. Allt från vad man förväntade sig, tidspressen att hinna klart med alla bakverk till att träffa alla nya härliga människor och att jag kom så långt som jag gjorde och blev semifinalist. Det var en spännande resa och en resa som fortfarande pågår [wc_fa icon=”heart” margin_left=”” margin_right=””][/wc_fa]

Foto: Thelaus/TV4

   Läs mer om
Kommentera


Annons

Annons

Laddar