Annons
Annons


Glasslyx utan att baka ett dugg

Enklare än såhär blir det inte!


glass-enkelt

Jo glass, ostbågar, chokladsås, vispgrädde och maränger tillsammans är smaskens.

glass-enkelt-1

Vispa lite grädde, ställ fram glass och alla tillbehör man har hemma.

glass-enkelt-2

Jag gillar när man har mycket att välja mellan.

glass-enkelt-3

Enklare än så här kan en efterrätt inte bli.

Annons

glass-enkelt-4

Såå himla gott och så enkelt!

Man behöver ju inte hela tiden vara duktig och hålla på att baka. Ibland vill man bara att det ska gå fort och vara hur lätt som helst! Då är glass som efterrätt ett bra tips. För första gången testade jag att blanda i ostbågar i min marängswiss, ha ha. Låter hur knas som helst men var faktiskt riktigt gott, måste jag säga. Smakade lite som sega maränger. Har man glass eller som jag gjorde marängswiss kan man blanda i precis allt man har hemma och hur mycket man vill. Finns absolut inga gränser, tycker jag [wc_fa icon=”heart” margin_left=”” margin_right=””][/wc_fa]

Detta använde jag:
Ett paket maränger
Chokladsås
Ostbågar
Lösgodis
Vispgrädde
Marängswissglass

Här har jag tre andra lätta glass-efterätter med olika goda toppings.
Bara att klicka på länken så kommer man till recepten.

Snickersglass

Glass med mango

Rosa marängswiss

   Läs mer om
Kommentera


Annons

Annons

Laddar