Annons
Annons


Fira muffinsdagen och ät en muffins

Vad sägs om en limemuffins med lemon curd, vaniljgrädde och färska jordgubbar.


muffins-recept

Självklart äter jag en muffins på muffinsdagen.

muffins-jordgubb

Min sommarbakelse, som jag kallar den, är en limemuffins med lemon curd, vaniljgrädde och färska jordgubbar.

muffins-lingon

Muffins som smakar som mjukpepparkaka, har en kolasås och en syrlig limefrosting. Mums, säger jag!

Annons

Idag är det muffinsens dag och vad passar då inte bättre än att äta en muffins! Visserligen brukar jag säga cupcake, det låter lite sötare, ha ha, tycker jag. Innehållet är ju detsamma så det är bara en vanesak vad man säger att bakverket heter. När jag var en liten tjej och gick i skolan bakade jag en himla massa muffins som jag sedan sålde när det var sommarlov på stranden i Båstad. Nu på sista tiden har det blivit mer och mer tårtor, de tar ju mer till att baka så jag får sätta igång mitt muffinsbak igen. Här tipsar jag om två supergoda cupcakes/muffins som jag bakat och på allers.se kan man hitta många fler recept [wc_fa icon=”heart” margin_left=”” margin_right=””][/wc_fa]

Tre andra smaskiga muffinsrecept som finns på Allers.se är bland annat:

Kladdkakemuffins med apelsingrädde

Chokladmuffins med chokladfrosting och polkagrisar

Muffins med kokos och kiwi

Foto: Thelaus

   Läs mer om
Kommentera


Annons

Annons

Laddar