Annons
Annons


Fika hemma hos mig

En söt liten tårtbuffé.


fika

fika-1

fika-2

Jag älskar ju att baka och har gjort det sedan jag var lite och bodde i Båstad. Bakning ger mig ett lugn och jag kan vara hur kreativ som helst. Det absolut bästa jag gillar med bakning är när jag ska piffa upp bakverken.

Annons

Det lägger jag mest tid på. Eller ja innehållet är ju också mycket viktigt och även om man ”äter med ögat” så ska allt smaka perfekt. Den här gången tänkte jag att jag testar att köpa ”Köbekagor”, man behöver inte alltid vara perfekt och hålla på att baka och dona. Jag bjöd på princesstårta, bondkakor och rosa mumsmums. Tycker det blir en snygg buffé om bakverken har olika storlekar och färg, och att bjuda på något som man tycker om [wc_fa icon=”heart” margin_left=”” margin_right=””][/wc_fa]

   Läs mer om
Kommentera


Annons

Annons

Laddar