Annons
Annons


Cafétips: Riddarbageriet i Stockholm

Fika på ett av Östermalms caféer, Stockholm.


Caféet ligger mitt i Stockholms innerstad och erbjuder bland annat afternoon tea..

Småfrallor i vetebröd i stora lass.

Utanför konditoriet/caféet på riddargatan.

Förutom bröd och vetebröd erbjuder bageriet tårtor och bakelser.

Annons

Jag drack en latte och tog en mumsig toscabulle som var bakad i en liten tårtform, kul och annorlunda.

På en mysig gata i Stockholms centrum ligger Riddarbageriet. Ingen mindre än Hela Sverige Bakets ena domare Johan Sörberg är en av ägare till bageriet. Här kan man beställa allt från afternoon tea, bakverk, vetebröd till smörgåsar. Jag testade en toscabulle som var bakad i en mindre pajform. Så har jag aldrig bakat ett vetebröd, och det var ett bra tips som jag ska använda mig av nästa gång jag bakar bullar.  Får man inte någon sittplats, kan man alltid köpa med sig något hem.

Ifall man kommer eller är i Stockholm och vill testa toscabulle, eller annat bakverk så är detta adressen:

Riddarbageriet
Riddargatan 25
Stockholm

   Läs mer om
Kommentera


Annons

Annons

Laddar