Annons
Annons


Café tips: Nybergs konditori i Stockholm

Mysigt hembageri mitt i vasastan, Stockholm.


cafe-nybergs

Konditoriet i vasastan erbjuder allt från småkakor till bakelser.

cafe-nybergs-1

Finns en uteservering som man kan sitta på vid fint väder.

cafe-nybergs-2

Är man sugen på vetekrans, så finns det olika smaker att välja mellan.

cafe-nybergs-3

Sjukt söt logga 🙂

Annons

cafe-nybergs-4

Toscabulle. Saftig vetebulle med krispigt mandeltäcke.

cafe-nybergs-5

Mums mums, den slank ner fort, kan jag säga.

Mitt i vasastan, Stockholm, vid Odenplan ligger hembageriet och konditoriet Nybergs. De erbjuder allt från småkakor, smörgåsar till maffiga bakelser. Det finns en mysig inomhus-servering och vid fint väder kan man sitta på deras uteservering och spana in allt folk som går förbi. Jag testade en toscabulle som jag tog med mig hem. Mandeltäcket var jättegott, och vetedegen var mjuk och saftig [wc_fa icon=”heart” margin_left=”” margin_right=””][/wc_fa]

Nu har jag inget liknande recept på toscabulle, så det får bli på tiden att jag bakar det. Däremot har jag recept på riktigt smarriga apelsingifflar som är fyllda med mandelmassa och apelsin. Bara att klicka på länken så kommer man till receptet.

Ifall man kommer eller är i Stockholm och vill testa toscabulle, eller annat bakverk så är detta adressen:

Nybergs konditori
Upplandsgatan 26
Stockholm

   Läs mer om
Kommentera


Annons

Annons

Laddar