Annons
Annons


Café tips: Konditori Regnbågen i Halmstad

Sedan 1958 finns familjeägda konditoriet i Halmstad.


Från vetebullar till toscakakor finns att välja mellan.

Sötaste glassskålen hittar man på fiket.

Förutom uteserveringen kan man sitta inomhus.

Jag valde några stycken bakverk som jag delade med mig av.

I Halmstad finns sedan många år tillbaka konditoriet Regnbågen. Kommer ihåg när jag var liten och åkte på utflykt till Halmstad med farmor, då vi fikade på just det caféet. Nu har jag varit där igen,, och köpte med mig härliga bakverk och fikade hemma. Konditoriet erbjuder allt från klassiska bakverk, sallader, smörgåstårtor till dagsfärskt bröd och såklart tårtor.

Annons

Ifall man åker eller har vägarna förbi Halmstad och vill testa bakverk, ta en lunch eller äta glass så är detta adressen:

Konditori Regnbågen
Karl XIs:väg
Halmstad

   Läs mer om
Kommentera


Annons

Annons

Laddar