Annons
Annons


Café tips: Bokhandlargården i Båstad

Supermysig innegård med ett gigantisk valnöttsträd.


cafe-bokhandlargarden-bastad

Ett café i min stil med vimplar och pastelligt inrett.

cafe-bokhandlargarden-bastad-87

Cafét ligger bakom Båstad bokhandel på deras innegård.

cafe-bokhandlargarden-bastad-7

På cafét kan man förutom bakverk beställa mer matiga rätter.

cafe-bokhandlargarden-bastad-1

Det finns en stor mysig innegård med ett gigantisk valnötsträd.

Annons

cafe-bokhandlargarden-bastad-5

cafe-bokhandlargarden-bastad-65

Jag testade en morotskaka som hade mycket kryddig smak och var jättegod.

cafe-bokhandlargarden-bastad-2En av de finaste trädgårdsplanteringar jag sett. Supersött.

Jag är uppvuxen i Båstad och kan säga att jag verkligen saknar min hemstad ibland. Framför allt närheten till havet, naturen och mina föräldrar. Senast jag var hemma i Båstad så fikade jag på Bokhandlargårdens café. Ligger mitt i stan och då kan man samtidigt besöka den jättefina bokhandeln som ligger nästan vägg i vägg. Allt är hembakat på caféet och man kan också beställa mer matiga rätter ifall man inte vill äta något sött. På vintern flyttar caféet in i bokhandeln.

Nu har jag inte lagt upp något recept på morotskaka, även fast jag bakat det många gånger. Något som också är väldigt gott och har lite samma konsistens är mitt recept på brownie med kolakräm och valnötter. Har man lust att baka det så klicka på länken så kommer man till receptet.
Brownie med kolakräm och valnötter.

Ifall man är i Båstad och vill testa morotstårta eller annat bakverk så är detta adressen:

Bokhandlargården
Köpmansgatan 12
Båstad

   Läs mer om
Kommentera


Annons

Annons

Laddar