Annons
Annons


Blommor och växter i mängder

Fick ny inspiration på blomsterarrangemang.


tradgardsmassa-blommor-01

tradgardsmassa-blommor-02

Det här var verkligen en dukning i min stil.

tradgardsmassa-blommor-03

tradgardsmassa-blommor-04

Vackert planterat med lila och gröna blommor.

I helgen var jag och besökte trädgårdsmässan här i Stockholm. Alltid kul att få ny inspiration på vad man kan plantera i sin trädgård och hur man till exempel kan duka vackert med levande blommor.

Annons

Nu är jag inte direkt en person med gröna fingrar som planterar en massa utan jag gör mer blomsterarrangemang i olika storlekar i mitt hem. Till exempel brukar jag dela upp en bukett med tulpaner och sätter i olika glas och knyter sedan en sidenrosett runt glaset – snyggt och enkelt [wc_fa icon=”heart” margin_left=”” margin_right=””][/wc_fa]

   Läs mer om
Kommentera


Annons

Annons

Laddar