Annons
Annons


Bästa som finns: fika

Minst en kardemummabulle om dagen är ett måste ;)


madeleine-appelgren

Sockerbulle skulle jag kunna äta varje dag.

madeleine-appelgren-1

När jag var på Mallorca åt jag denna glassefterrätt.

madeleine-appelgren-2

Kardemummabulle kan jag aldrig vara utan.

madeleine-appelgren-3

Konditori Fahlmans i Helsingborg har bakverk i min smak.

madeleine-appelgren-4

På Vete-katten i Stockholm fikar jag gärna.

Annons

madeleine-appelgren-5

Supersmarrig rabarberefterrätt.

madeleine-appelgren-6

Min senaste efterrättstallrik var med äppelkaka och maräng.

Något jag verkligen inte kan vara utan är att fika. Antingen så bakar jag minst en gång i veckan något sött till kvällsfikat eller så sätter jag mig på något mysigt café och äter allt från kardemummabulle till tårtbit. Är jag riktigt sötsugen så tar jag båda. Går jag på restaurang äter jag också hellre en dessert än maträtt. Kan låta märkligt, men vem vill inte äta något sött 🙂

Vill man följa mig på mina fikastunder så postar jag mycket på mitt instagramkonto. miss_cakepop heter jag. Klicka på länken för att komma till instagram [wc_fa icon=”heart” margin_left=”” margin_right=””][/wc_fa]

   Läs mer om
Kommentera


Annons

Annons

Laddar