Annons
Annons


5 söta bak-förkläden

Nu kommer du verkligen vara fin i köket.


bak-forkladen-1


För mig är det viktigt att vara fin och färgglad när jag bakar.

bak-forkladen

Att baka är något av det bästa jag vet. Man får vara kreativ, testa nya smaker och självklart bjuda på allt gott man åstadkommit i köket. Försöker att varje gång jag bakar testa något nytt jag aldrig gjort innan, så att jag hela tiden lär mig nya bakverk, Jag vill också att allt ska vara fint när jag bakar, så jag blir glad av att bara se alla redskap, skålar och ja mig själv, ha ha. Bak-förkläden har ju inte bara en superbra funktion att man inte smutsar ner sig utan de är ju också söta att bära. Helst gillar jag förkläden med pastellfärger, som jag kan matcha med mina färgglada hårdiadem 🙂

Annons

Här tipsar jag om fem olika bak-förkläden som jag tycker ser söta ut.

5 söta bakförkläden:

1. Vitt förkläde, 199 kr, hemtex.se
2. Rosa förkläde, 395 kr, chokladgallerian.se
3. Grönt förkläde, 169 kr, allers.se
4. Marinblått förkläde, 199 kr, ahlens.se
5. Gult förkläde, 800 kr, svenskttenn.se

   Läs mer om
Kommentera


Annons

Annons

Laddar