Annons
Annons


2 söta födelsedagstårtor

Bakade en hallontårta och en snickerstårta till fest.


madeleine-appelgren-76

Hallontårta med limebottnar, limefrosting, färska hallon och hallonmarängfrosting – så god så jag kan äta upp hela själv!

madeleine-appelgren-75

Lite bubbel passar bra när man äter tårta 🙂

madeleine-appelgren-74

Bakade även en snickerstårta med chokladbottnar, kolasås, frostingfyllning, salta jordnötter, chokladganache och spacklad med nutellafrosting.

Annons

madeleine-appelgren-77

Tårtorna passar stora som små.

madeleine-appelgren-78

Här ser man hur tårtan ser ut när den är uppskuren.

Var på födelsedagsfirande i helgen och självklart hade jag bakat tårtor, som jag tog med mig. Det var en rosa sommartårta med limebottnar, limefrosting, färska hallon och hallonmarängfrosting och den andra tårtan var en snickerstårta med chokladbottnar, kolasås, frostingfyllning, salta jordnötter, chokladganache och spacklad med nutellafrosting. Jag brukar tänka på när jag ska baka tårtor att jag gör helt olika. Kan ju hända att någon till exempel inte tycker om choklad och då finns det något annat man kan ta. De här två tårtorna brukar jag baka så ofta jag bara kan, för de är såååå himla goda och speciellt snickerstårtan med nutella – är to die for! Tycker jag, iallafall 🙂 Jag älskar ju nutella och choklad och den andra tårtan med färska hallon har en god frisk smak. Vill man baka mina tårtor, klicka på länken nedan så kommer man till receptet [wc_fa icon=”heart” margin_left=”” margin_right=””][/wc_fa]

Rosa sommartårta

Snickerstårta

   Läs mer om
Kommentera


Annons

Annons

Laddar