Annons
Annons


Tips: hur man räddar en skuren mousse

Tre enkla tips.


mousse-skuren-radda

Ibland går det inte riktigt som man vill, och en mousse kan lätt skära sig. MEN, den kan räddas. Man behöver inte få panik, som jag ibland har fått, ha ha. Här kommer tre tips på hur jag brukar göra om min mousse skär sig och det har funkat varje gång [wc_fa icon=”heart” margin_left=”” margin_right=””][/wc_fa]

Annons

Rädda skuren mousse:

1. Värm försiktigt upp moussen i en kastrull och rör hela tiden.
2. Ställ in moussen i kylskåpet några timmar. Det beroende på hur mycket man gjort. Den ska stelna till lite.
3. Vispa upp moussen igen. Nu kan den användas till tårtfyllning eller till exempel i små portionsglas.

Här är ett recept på hallonmousse, som jag använder till tårtfyllning. Bara att klicka på länken.

   Läs mer om
Kommentera


Annons

Annons

Laddar