Annons
Annons


Rosa macarons med vit chokladfyllning


bild09

Så här fina blev mina rosa macarons med vit chokladfyllning, och matchar perfekt till mitt rosa nagellack [wc_fa icon=”heart” margin_left=”” margin_right=””][/wc_fa]

Macarons:

170 g florsocker
110 g mandelmjöl
90 g äggvita (ska helst ha stått över natten i rumstemperatur)
2 msk socker
lite rosa pastellfärg

Annons

Mixa florsocker och mandelmjöl snabbt tillsammans. Vispa vitan riktigt fluffigt, tillsätt sockret och vispa till ett fast skum. Vänd ner mandel-och florsockerblandningen försiktigt i äggvitesmeten. Tillsätt pastellfärgen, ta lite i taget. Spritsa ut rundar, stora som en femkrona på en plåt med bakplåtspapper och låt vila cirka 45 minuter. Sätt ugnen på 125 grader och grädda på nedersta falsen i cirka 20 minuter. Låt svalna.

Vit chokladfyllning:

100 g philadelphiaost
150 g vit choklad

Smält den vita chokladen över vattenbad, låt svalna något och blanda sedan ihop med philadelphian.

Spritsa en klick fyllning på en macaronbotten och lägg ihop med en annan macaron. Voilà, klart!

   Läs mer om
2 kommentarer


Annons

Annons

Laddar