Annons
Annons


Kladdkaka med jordnöttssmör

Baka den här lätta kladdkaka med jordnötssmör!


Kladdkaka med jordnötssmör – härligt gott!

Jag lägger alltid fram allt innan jag börjar baka.

Blanda ägg och socker. Tillsätt mjöl, kakao, vaniljsocker, nypa salt och smöret. 

Blanda ihop.

Fyll halva formen med smeten, lägg i jordnötssmöret och täck med resten av smeten.

Annons

Kladdkakan är god som den är, men man kan alltid servera lite lätt uppvispad grädde till.

Kladdkaka med jordnötssmör.
100g smör
2 ägg
2,5 dl socker
1,4 dl mjöl
2,5 msk kakao
0,5 tsk vaniljsocker
nypa salt
90 g crunchy jordnötssmör Green Choice

1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Smöra och mjöla en 16 cm rund form.
3. Smält smöret.
4. Blanda ägg och socker.
5. Tillsätt mjöl, kakao, vaniljsocker, nypa salt och smöret. Blanda ihop.
6. Fyll halva formen med smeten, lägg i jordnötssmöret och täck med resten av smeten.
7. Grädda i cirka 15-20 minuter.

   Läs mer om
Kommentera


Annons

Annons

Laddar