Annons
Annons


Enkelt recept på supergod hallonsås

Lättare än så här blir det inte!


hallon

Enligt mig själv, – världens bästa och godaste hallonsås.

hallon-1

Värm upp hallonen i en kastrull.

hallon-2

Sila hallonen.

hallon-3

hallon-4

Koka hallonen tillsammans med socker och florsocker.

hallon-5

Rör om hela tiden.

hallon-6

Låt småputtra till såsen tjocknar.

Annons

hallon-7

Finns ju verkligen inget godare än hallonsås. Passar också utmärkt till olika slags mousser med choklad eller som en sås till glass. Det bästa var att jag denna gång använde mig av hösthallon från mina föräldrars hallonbuskar. Självklart går det lika bra att ta frysta hallon från affären [wc_fa icon=”heart” margin_left=”” margin_right=””][/wc_fa]

Till fyra portioner med rikligt med hallonsås använde jag:

Hallonsås
300 g frysta hallon
1 msk socker
2 msk florsocker

1. Koka upp hallonen.
2. Sila hallonen.
3. Koka ihop med socker och florsocker i en kastrull.
4. Småputtra till såsen tjocknar. Klart!

   Läs mer om
Kommentera


Annons

Annons

Laddar