Annons
Annons


Hallonpannacotta

Enkelt recept på tårtfyllning.


Blanda grädde, hallon och socker i en kastrull.

Koka upp.

Mixa och sila.

 Blanda i gelatinet.

Ifall man bakar en tårta och vill ha pannacotta som fyllning är detta en enkelt och bra recept.

Annons

Jag brukar göra receptet dagen innan och lägger sedan den frysta pannacottan mellan två tårtbottnar och fyller resten med mousse eller annat gott. Man kan också hälla upp hallonpannacottan i små glas och toppa med lite vispad grädde och färska hallon. det blir supergott [wc_fa icon=”heart” margin_left=”” margin_right=””][/wc_fa]

Hallonpannacotta:
2 gelatinblad
3 dl frysta hallon
2 dl vispgrädde
0,5 dl socker

1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i fem minuter
2. Koka upp grädde, hallon och socker.
3. Mixa och sila.
4. Blanda i gelatinet.
5. Häll upp i en plastad form och ställ in i frysen över natten.

   Läs mer om
Kommentera


Annons

Annons

Laddar