Annons
Annons


Choklad och polkagris-kokostoppar

Enkelt recept på smarriga chokladkokostoppar!


Blanda alla ingredienser och rör ihop. Låt vila cirka 30 minuter.

Jag använde 36% mjölkchoklad.

Smält chokladen över vattenbad och hacka fint polkagris-godisar.

Doppa kokostopparna i chokladen.

Strö över hackade polkagrisar.

Annons

Supersmarriga kokostoppar som är doppade i mjölkchoklad och toppade med hackade polkagrisar. Kan bara inte bli godare och dessutom enkelt att baka ♥

Choklad och polkagris-kokostoppar, 8 stycken:
25 g smör
1 ägg
o,5 dl socker
2,25 dl kokos

1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Smält smöret.
3. Rör ihop ägg och socker.
4. Tillsätt kokosen, smöret och rör ihop. Låt vila cirka 30 minuter.
5. Klicka ut små toppar på en bakplåtsklädd plåt. Grädda i 15 minuter.

Topping:
150 g 36% mjölkchoklad
1 dl polkagris-godisar

1. Smält chokladen över vattenbad och hacka fint polkagris-godisar.
2. Doppa kokostopparna i chokladen och strö över hackade polkagrisar.

   Läs mer om
Kommentera


Annons

Annons

Laddar