Annons
Annons


Choklad och ingefära-kokostoppar

Kokostoppar med lite sting i!


Klicka ut små toppar på en bakplåtsklädd plåt.

Grädda i 15 minuter.

Smält 50 g apelsin & ingefära mörk choklad, Malmö chokladfabrik över vattenbad.

Ringla choklad över kokostopparna. 

Strö över lite malen ingefära.

Annons

Choklad och ingefära-kokostoppar, 8 stycken:
25 g smör
1 ägg
0,5 dl socker
2,25 dl kokos

1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Smält smöret.
3. Rör ihop ägg och socker.
4. Tillsätt kokosen, smöret och rör ihop. Låt vila cirka 30 minuter.
5. Klicka ut små toppar på en bakplåtsklädd plåt. Grädda i 15 minuter.

Topping:
50 g apelsin & ingefära mörk choklad, Malmö chokladfabrik
malen ingefära

1. Smält chokladen över vattenbad.
2. Ringla choklad över kokostopparna och strö över lite malen ingefära.

   Läs mer om
Kommentera


Annons

Annons

Laddar